ICE Watch neemt Patton Watches over

ICE Watch neemt Patton Watches over

Op vrijdag 21 maart maakt Jean-Pierre van de ICE Watch groep bekend dat de organisatie Patton watches heeft overgenomen. De bekendmakingvond plaats tijdens een persconferentie in Bastogne. Hierbij waren ook de oprichter van Patton, Jean-Louis Le Bec en Helen Patton aanwezig. De laatst is de kleindochter van de beroemde generaal die in Normandië lande in 1944. De makers van de Patton horloges delen de visie van ICE Watch ten aanzien van het produceren van kwalitatieve design horloges.

Patton watches was in 2009 opgericht. De horloges zijn “Swiss Made” gecertificeerd en hebben een sterke uitstraling en een trendy ontwerp. De horloges passen dus goed bij de ICE Watch horloges. De horloges zijn ontworpen om onder zware omstandigheden te functioneren. De naam Patton staat synoniem voor kracht en moed. De geschiedenis van de Patton horloges zijn sterk verbonden met de tweede wereld oorlog en de nagedachtenis aan Generaal Patton.

De collectie van Patton horloges bestaat onder andere uit:

  • Patton Hyperbare
  • Patton Immersion
  • Patton chrono
  • Patton Automatic
  • Patton Harken

Het topstuk onder de Patton Watches is de P42 Hyperbare. Het uurwerk van dit horloge is geplaatst in een speciaal vloeistof. Het horloge kan omgaan met extreme waterdruk. Het horloge heeft haar accuratesse laten zien op een diepte van 1000 meter.