Actie met gratis ICE Watch horloge bij Samsung telefoon

bcc gratis icewatch horloge

Elektronica winkel BCC heeft dit weekend een speciale actie voor Sim only abonnementen. In het kader van de Smartphone Super Deals heeft het een aanbieding voor een LG telefoon en een Samsung telefoon. In beide gevallen gaat het om een aanbieding via Tele2 voor een 2 jarig SmartMix telefoon abonnement.

Gratis ICE watch horloge

Bij het abonnement voor de Samsung Galaxy S4 mini krijg je niet alleen het telefoontoestel gratis maar profiteer je ook van een actie met een ICEwatch horloge. Het gaat hierbij om een Op=Op actie. Dus je moet er snel bij zijn. Wanneer nog niet alle horloges zijn vergeven kun je bij het afsluiten van een nieuwe telefoon abonnement een ICEwatch horloge uitzoeken. In de promotie van deze actie geeft BCC aan dat dit horloge wordt weggeven op basis van Op=Op bij een s jarig contract voor 20 euro per maan. Het horloge van ICE watch is normaal 99 euro. Met deze BCC Smartphone deal heb je dus veel voordeel.

Op de site geeft BCC aan dat je in de winkel moet vragen naar de actievoorwaarden. Deze zijn helaas niet na te lezen in de nieuwsbrief die BCC heeft verstuurd en ook niet op de site van BCC. De verkoopadviseur kan je inde winkel meer vertellen over deze gratis ICE Watch actie van BCC en Tele2.